Ny layout! :)

Hej bloggen!
Nu sitter jag här och har precis blivit färdig med den nya headern. Vad tycker ni? Jag gjorde inte den snyggaste kanske, men jag kör med denna ett tag så får vi se om jag trivs med den.  När jag har tid ska jag sätta mig ner och göra en jättebra, som jag kan köra med rätt länge sen :) Skriv en kommentar om vad ni tyckte!

Va ska ni där ute göra idag? Själv ska jag baka lussebullar och pepparkakor så de blir ingen med bloggning idag. Hehe.
Idag är det 1:a advent och därför ska jag sätta ut en ljusstake med 1 brinnande ljus! :)
(Hämtad från Tinypic!)   Kram på er alla från J ♥
                                                                      -

Gör om -

hejhej, just nu fixas ny header så det kommer vara lite rörigt.

/ J ♥

Oj, herregud!

Hej bloggen!
Oh shit, jag har typ inte bloggat på 3-4 veckor. Herregud. Förr va jag ju rätt så aktiv, o nu bara slutade jag. Nejnej, skärpning nu. Måste faktist bättra mig. De finns faktist (!) några som läser bloggen och jag vill ju inte svika er. Även fasst jag kanske gjort de :S

Imorgon ska bara våran klass sjunga adventsånger för hela skolan, musikläraren hade tydligen valt våran klass bara för att vi sjunger bra! Asså herregud, vissa deltar ju typ inte ens i lektionen och ändå så ska vi sjunga. Jobbigt, och bara för de så missar vi hemkunskapen typ. Och nästa vecdka äre 2 prov, asså hur ska jag hinna med allt. Rörigt.

Idah va jag hos pollen, söt och snäll som vanligt. red inte bara för att jag börjar bli förkyld :/

ha de bra!


Måndag.

Kära bloggläsare.
Haha, snygg början asså. Allt väl idag också? Själv äre bra. Men jag är lite illamåånde :S, är väl bara väldigt hungrig elr något. Fast de e rätt bra annars. hehe. vad ska ni göra ikväll? Jag ska plugga Fysik. Fan. De är prov imorrn. FAST sen slutar jag. Hehe^^ Jag ska på nån sak på sjukhuset som tar ett tag så ja ska inte tebax sen.

Somsagt så är det väldigt dålig uppdatering då jag inte hinner med. Bloggen kmr liksom i kläm med läxor och annat. Så ni får ta det.

Men det blev ett kort inlägg. Nu ska jag sätta mig med fysiken och en kopp te eller choklad<3
Kramar ♥


Söndag, sista dan på lovet :(

Hej, ni som kommit hit! :)
Allt bra? Haha, nu för tiden frågar jag ju det varje gång jag skriver. Själv är det väl sådäär. Asså imorrn börjar skolan, på Tisdag är det fysikprov, MED BETYG! så jag har pluggat och ska plugga mer snart, var tvungen att ta en paus.
Mitt lov har varit jättbra. Men de hade varit roligare om jag var i Dalarna, såklart. Erat lov, har det varit bra eller?
Idag har jag bakat bröd. Haha, intresseklubben antecknar.

Förresten blev det att fota frost i morse. Jag tänker lägga upp lite bilder i detta inlägg. Wiiiiee <3
Nu börjar kylan komma, ÄNTLIGEN. Jag gillar inte hösten alls, det är blött och grått. Men när snön lägger sig sen så kommer det bli megafint, ja, om de nu blir någon snö här i Linköping. Idag är det ju bara 1 Månad och 22 dagar till Julafton. Sköönt ^^

Nejmen nu ska jag ladda upp lite frostbilder, Ska bättra min uppdatering, lovar!
Kram ♥


---

RSS 2.0