Halloween!

 Hej alla som läser detta!
Shiit, vilken rolig kväll de va igår. Jag ringde till Melinda typ vid tjugo över 7, men de höll på att baka tårta så det vart ett kort samtal. Sen typ 15 min senare ringer Melinda igen och vi har precis fått skolfotona så vi snacka om dom och kollade in alla i skolkatalogen, btw, jag kom med på en extrabild i mitten av katalogen. (Y), men iallafall, sen började vi snacka hö, ländtäcken och annat som hör hästar till, sen snackade vi om fysikprovet, sen kolla jag på telefon och bara "Du, vi har snackat i typ 69 min" Sen sa vi typ samtidigt "Vi kanske borde lägga snart" Sen så började vi snacka i ytterligare 20 min. Men SEN la vi faktist på och vi bestämde att om hon har tid över så ska vi va idag, vi får väl se hur det blir med det :D
Hur länge brukar du och din kompis snacka i telefonen?

Och igår va jag ju i stallet, hehe, samtidigt som det var snöstorm, Jippie! Jag var väl hyfsat torr om kläderna innan jag skulle ut och rida, då vräkte, och då menar jag "VRÄKTE" ner snö från himlen och allt smälte ju på mina lår. Buhuuu, så mamma fick komma ut med torra kläder, men faktist, de var en härlig känsla att rida i första snön på världens bästa häst.
Sen efter vart jag somsagt blöt + att jag såg ut som snowman. Ska lägga upp en bild på min hjälm, hur den såg ut efteråt. Sen kom jag hem och drack en kopp varm choklad. Myysigt ^^

Hörreni! De är ju Halloween idag. Ska ni hitta på något kul med kompisarna elr med familjen? Själv ska jag se idol och sen någon skräckis. "Scaaary" (filmen heter inte så, hehe) Jag vet inte vilken jag ska se. Någon som har något att rekomendera?

Nänä, nu ska jag hitta på något,
Kram från J ♥
Till inlägg!
Min vääldigt snöiga ridhjälm, dock hade lite smäln när jag kom
in i stallet igen, då var den så gott som heltäckt!

Morning! :)

Hej alla läsare <3
Allt bra? Själv är det väl skapligt. Hehe. Ska till tandläkarn sen, men annars är allt finfint.
Asså ärligt talat vet jag inte vad jag ska skriva så detta blev ett VÄLDIGT kort inlägg.

/josse <3

Is it true?!.....

Hej igen!
Jag är bara såå tvungen, verkligen tvungen att visa denna satellitkarta om vädret på fredag. Det ser såå bra ut! SNÖÖÖÖ! :D Så hiimla glad om det blir så asså^^

29/10 - 08

KRAAM ♥

Nytt värmeskydd till håret!

Hej bloggen!
Ber så heeemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdatering, jag har ärligt talat inte haft någon lust att blogga. har gjort massor andra saker istället, hehe. Men ska försöka börja igen, de måste ju vara supertråkigt att kolla in i bloggen och se samma gamla inlägg hela tiden. Eller hur?

Men men, igår klippte jag mig hos frisören (såklart) och de vart väl skapligt....KORT :) men de gör ju inget. Om jag plattar det står det ju sig rätt långt ändå, så idag drog jag tillbaka till frissan och köpte ett nytt värmeskydd, för vem vill få slitna toppar och trist hår, bara för att man plattar det? Ja, inte jag iallafall. Så jag köpte en produkt från märket Wella.
Produkten heter High Hair Flat Iron Spray, strong control. Många frisörer använder det när dom ska platta och det är verkligen super, plattningen håller sig i ca 3 dagar (dock måste man kanske rätta till en lockig lugg, men inte hela håret varje dag), så jag rekommenderar det verkligen.

Jahopp, nu vet ni lite vad som hänt mig för stunden, haha :)

Kramar ♥

Såhär ser det nya värmeskyddet ut,
eller ja, flaskan då..... (:


 


Onsdag.

Tjaah, ni som smygläser där ute! ^^
Är allt bra? Själv äre väl okej. Bara väldigt trött och hungrig, men ska äta snart, som tur är. Sen ska jag sätta mig och plugga matte. IGÅR fick jag reda på att vi ska ha prov i matte, imorgon. Lite taskigt att inte säga nått innan, vi får ju liksom betyg på proven. gaah! Men men, de är bara att "gilla" läget. Hmm, hmm, njaa, gillar inte läget alls som det ser ut med matten just nu :/ Idag i skolan var allt okej, haha. Kul de va sista lektionen på elevens val. Jag och min kompis var klara o jag sa till läraren typ; "ska vi bara gå runt hela skolan och hänga elr?!" Han bara " Försöker du säga på ren svenska att ni vill sluta tidigare" Jag typ "AAH", så vi fick sluta klockan 15.00 (Y).
 
Nu sitter jag och glor här och lyssnar på musik, hehe. Blev klar med den nya Layouten förut. tycker ni? Skriv i kommentarerna! :) Annars får ni ha de super sålänge, så hörs vi.

Kramar ♥ ♥

Tisdagen avklarad!

Heej på er! <3
Har ni det bra?. själv äre väl okej. Bara VÄÄÄLDIGT trött. På tisdagar har vi matte, idrott, fysik, kemi, so och språk, I DEN ORDNINGEN. förstå hur jobbit det är xD Hehe. men nu är det avklarat så nu äre bara onsdag, torsdag och fredag kvar.
Btw. Ska börja på den nya bloggdesignen nu (:

Ha de så bra <3 KRAM från Josse ♥

Håltimma (:

Hej allihop!
Hur har ni det? Själv äre rätt okej. Franskan va inställd så jag börjar inte nästa lektion förrän 12.20. *pust*
Men såklart så har melinda spanska och dom hade vikarie, så jag sitter här själv nu, men snart kmr mello hit. YIHAAAH!
Sen ska vi dra tillbaka till skolan och då är det svenska, bild och musik som väntar. Hehe.

Sen efter skolan ska jag in till stan och hämta mina brillor, ja, ska få glasögon, som ni förstår. Fast inte hela tiden utan bara när jag tittar på tv, kör dator och kollar på långt håll. Annars är det inga glasögon på. Valde ett par bågar från Gina Tricot, billiga (ca 1000 :-) , men snygga (: Hehe. Nämen nu är det dags att börja lite på layouten.

Kramar från Josse ♥

________________________________________________________________________________________________
REMEMBER: Layouten är tillfällig, som sagt ^^ <3

Hemfärd.

Tjjaaah! :)
Hur är det? Själv är allt bra förutom att jag ska hem idag. Buuuhuu :'( jag vill verkligen inte tillbaka. Allt är så bra här upp, tänk o bo här. Bilresan gtar ca 6 timmar med fikapaus. Men själva bilresan tar 5 timmar (utan rasterna). Sen imorrn blir det skolan och de är också tråkigt. fasst det är bara 5 dagar kvar till höstlovet. JIPPIE :D
Vad ska ni hitta på, på höstlovet? själv ska jag inte göra nått. Men vill hit såklart.

Nu ska jag käka och sen blire å gå en tipspromenad här i byn innan jag drar iväg hemmåt.
Bloggar kanske, elr inte alls mer idag.

Kram <3

Kom ihåg att layouten är tillfällig (:

Krattat i 3 timmar :D

Hej där, ni som läser bloggen (:
Rolig dag jag haft, krattat i 3 timmar med min bror och kusinen. Men min kusins kratta gick sönder. Nu orkar jag inte mer, vi e iofs helt klara, men jag orkar inte dra ett kratttag till ;)

Nu sitter jag här, bloggar och lite, läget e rätt OK, fasst mina armar, dom ramlar nog av snart, som de känns, hihi ^^

BTW, ville bara påminna er om att denna layout är ju tillfällig. Ska fixa en ny i veckan, då jag har tillgång till bilder och allt, hehe (: Ha de så bra sålänge. Bloggar nog lite ikväll, tror jag :D

KRAM <3


Yasmina Simic åkte ur IDOL.

Hej bloggen!
Hur har ni det där ute i sverige? De e bara lite tråkigt att jag ska åka hem imorgon :( Men jag har haft en bra vecka, så jag ska inte klaga. Nu går jag en vecka till och sen är det höstlov (Y). Då blir det blogga av. Haha .

Såg ni idol igår? De gjorde iallafall jag. Som ni kanske vet åkte Yasmina ut, vilket inte gjorde mig något (förlåt Yasmina), visst, hon sjöng bra, men hon hade ingen egen röst. vart tog dendär rösten från idol-audition (stavning) vägen?
Mina absoluta favorit är Alice, men Kevin, Loulou och anna är rätt bra också. Hehe :)


                      Bild: aftonbladet.se

Men nu ska jag äta frukost , Kramar <3

Om bloggandet denna vecka!

Hej bloggen!
Skulle bara skriva till er som kikar in att jag börjar blogga nästa vecka då jag fixat design i bloggen. Det känns ganska onödigt att blogga på en blogg som inte ens är fixad, men sen, då lovar jag att blogga :D<3

Kram sålänge <3
____________________________________________________________________________________________

Snabb update:
kanske skriver något ibland då jag är så ivrig med det ^^

Tjoo igen! (:

Hej där alla som tjuvläser detta! :D
Ville bara säga att de känns som om bloggen kom igång nu, det är ju då designen som fattas. buuuhuuu :'(
Men den kommer. La upp kategorier och favoritbloggar och som sagt är det nu bloggdesignen som fattas. Jag har tänkt att gå på lite blå elr rosa färger på designen.  Hehe ^^
KOMMENTERA, även om det inte finns så mycket än (: Har ni tips på hur bloggdesignen ska se ut O.S.V. De e bara att skriva ner (:

Kram <3

Ny blogg! (:

Hej där alla läsare <3
Ni som läser bloggen har säkert innan läst min andra blogg http://jossens.blogspot.com, men nu har jag flyttat den bloggen hit. Eller jag tror den ska startas upp inom kort. Nästa vecka får jag tillgång till alla program och bilder så då blir det nya layouter hit och nya dit. Haha :)

Och varför ska du kolla tillbaka hit? För i denna blogg kommer allt från Mode och Outfits, vardagen m.m att finnas. En rätt vanlig blogg. Hehehe. :)

Nej, nu är de dags för frukost. BREAKFAST TIME (:

/Josse <3

RSS 2.0