Såhär ser jag ut idag.

Hej! <3 Här kmr dagens outfit. Ha det bra, drar till stallet nu och sedan norrköping. Bloggar inte mer idag. Men vi hörs imorrn.^^<3

Jag idag.
*Tröja, Cubus
*Byxor, H&M
*Benvärmare, H&M

Tisdag morgon.

Hejjsan bloggen!
Idag vaknade jag alldeles för tidigt. *suck*. Men det blir väl så ibland. Sitter här och ser på TV. Nyheterna, hahhaa. jag är ingen nyhetsnörd, men det var det som stod på när jag satte på TV:n. Nej, nu ska jag byta. Uttråkad. Snart ska jag gå upp och käka och fixa mig, sen ska jag gå ut med vovvarna och sedan kanske jag ringer till Mello, om jag nu förstås inte gör något helt annat, som att sätta mig vid dator te.x. (jaa, jag har blivit datorberoende sedan jag fick denna dator, hahhaahh). Eller så blir det att fota idag. Det är rätt mycket frost såå, de blir nog bra bilder då. Hur är det med er idag, förresten? Jag känner att jag bara måste fråga. Hehe.

Senare idag, typ eftermiddag, ska jag till stallet om jag nu får ihop det med allt. I värsta fall får jag väl bara mocka. De är mysigt att bara vara i stallet också. Kanske kastar jag in någon dagens idag om jag hittar något snyggt att ha på mig. Haha.
Ett fullspäckat program idag. Hehe. men nu har jag en lugn förmiddag framför mig. Så dags för frukost. Eller kanske väntar jag ett tag till. Hehe. Får se hur det blir med den saken. Aja, ni får ha de bra. Bloggar förhoppningsvis mer senare idag!

Ha de bra!<3

Filmkväll (:

Hejhej!
Allt bra fortfarande? Själv är det bra. Sitter här och ser på "Mamma Mia -  the movie" som jag fick i julklapp utav min bror. Tycker den är lika bra fortfarande. 3:dje gången jag ser den. 2:dra gången jag ser den på TV. Funderar på att satsa på ett film-maraton?! :) Hm, får se hur det blir med den saken.

Imorrn äre tisdag och d.et är hela 10 dagar kvar på lovet! Gud va skönt de känns att ha  mer än en vecka kvar, right?!
Imorgon så ska jag gå på stan och leta TV med mami och papi. Eller mamma och pappa, vad man nu säger :) Sen ska jag till stallet. OMG, hur ska jag få ihop det? :S Får lösa det imorgon. Hehe.

Nej, nu måste jag se på filmen. Bloggar imorrn på morgonen. Kraamar <3

Hemma igen.

Hejsan alla bloggläsare!
Kom precis hem. Inte så kul. Här i lkpg är det såå himla tråkigt. I Dalarna finns iaf saker att göra. Nejnej, inte va så negativ nu. Jag kan ju somsagt tänka på att vi kommer åka dit snart igen :D Och hur gick det att åka bil då? Haahaa, jo, långtråkigt. Det tar ju 6 timmar att åka + all tid man stannar och fikar (:

Nu ikväll ska jag bara ta de lugnt och kolla på någon film kanske. Det kanske går någon bra på TV? Sen ska jag packa upp mina prylar och paket. Kommer ju ta så lång tid med mina prylar, hehe. Så fort jag åker någonstans så tar jag med hela mitt rum och min garderob, typ :P Så ja, de kmr nog ta ett tag. Sen ska jag baaara slappa :D Det är ju lov så jag lär bli uppe rätt länge. Kanske bloggar jag. Kanske inte!

Ha det bra sålänge, så bloggar jag ikväll elr imorrn :)<3

Måndag (:

Hejj Hejj <3
Visste ingen bra rubrik så de fick bli som det blev. Hur är det? Själv är det väl lite sisådär. Idag ska vi åka hem, och det gör mig deppig. Hemma är det ingen snö - man har ju liksom vant sig med 5 dm snö och -11 grader kallt. nu kommer man hem och då är det säkert +2 och liiite frost. Jaja. Får väll hitta på llite roliga saker med mello. Vad sägs om att jag tar med henne och går på Twilight?! Inte så dumt va? Jag bara måååste se den :D

BTW. blev ingen bloggning mera igrår. Fick sådan huvudvärk efter allt datorsittande. Slutade med att jag gick och la mig vid halv 10. *suck* Frukost-time x) Bloggar när jag kommer hem :)

Ha det bra <3

Söndagkväll (:

Hej alla som läser bloggen! (:
Nu är det söndagkväll, skönt att man inte har skola imorgon. MEN vi åka hem och jag vill inte, men någon gång måste man ju åka hem och man får ju tänka att man kommer tillbaka snart igen (sportlovet i februari). Och nästa gång vi kmr hit ska vi åka slalom i Gesunda. Läängtar :) Idag har inte så mkt hänt som jag trodde. Hehe. Jag har slappat, gått ner till sjön (som jag sa^^) och provat alla kläder och sånt som jag fick i julklapp och köpt på mellandagsrean.

För på tal om ingenting så ska vi kolla på ny TV på Tisdag. Asså ah, våran pajjade innan vi åkte hit så de sista 2 dagarna kollade vi på en asliten TV. Men nu ska vi köpa en bra TV som håller, hehe ^^

Slänger även in bilderna på datorn och datorväskan som inte funkat tidigare :/ Får se om jag skriver nått mer, troligen blir de så, men man kan inte va säker ;)
Ha de bra <3


Acer Aspire One -
Min snygga dator (A), vit miniPC, Acer aspire one.
Och ja, jag läser min egna blogg. hehe.

Röd datorväska till MiniPC
Och den snygga datorväskan som låg i
samma paket. Röd med vita och röda
blommor :)<3

Om jag bara kunde drömma.

Hej bloggen!
PROBLEM, säger jag bara. Jag har letat efter boken "om jag bara kunde drömma" ur twilight serien. Har inte sett filmen, tänkte läsa boken först. De finns ju 3 men jag vill läsa den första för att se om jag gillar den. Och var jag än kollar är den boken i pocket-variant (den jag är ute efter) så är den slut. Asså snälla. Kan dom inte bara trycka upp flera. Någon som vet en bokhandel på nätet där man kan köpa "om jag bara kunde drömma", där dom inte är slut?! Mååste ha den asså.

Nejnej, nu ska jag nog baka. Ha de bra<3

Bara en dag kvar :(

hejhej (:
skriver ett litet inlägg nu, för senare ska jag bara göra en massa skoj,det är ju sistaa dagen, här i dalana. Imorrn åker vi igen :( BUUU för Linghem. Jaaja. Idag händer inte så mkt. Blir väl att gå ner till sjön en sista gång. Sen kanske jag hittar på något annat. Så intressant inlägg. kram<3

Drömoutfit (:

Linne, forever21Leggins - forever21
Skor med träklack, forever21

 Gjorde en drömoutfit, allt från forever21. Tycks? ^^ Ett linne till ett par "läderleggins" och ett par helsköna skor med träklack. Skulle gärna tänkt mig att köpa detta (:
 Ha de bra <3

Mellandagsrea! (Y)

Hej igen :)
Det vart ett till inlägg iallafall. Hur är det? Med mig är det jättebra. Åt nyss tacos och nu sitter jag här och kör dator :)
Idag har jag varit i stan typ hela dan tror jag ;) Det är ju mellandagsreadags. Långt ord. Fyndade faktist lite saker.
Köpte benvärmare (svarta) från h&m för 49.50 (ord. pris), pyjamashorts från Lindex (49 :-), lite kläder till bra pris och BodyLab-produkter, 9 :- /st, de va riktigt bra. Men det va bara början. Ska köpa mer saker hemma sen :D Lägger upp bild när det funkar.

Ikväll blir det att kolla på körslaget, inte för jag är något fan av det, men men. Sen kanske någon film och godis och chips även läsk kanske. Intressant för er att veta. Nejnej, dags att stänga av dator och göra något bättre :)

Kram <3

Lördag.

Hejj hejj :D
Vad har ni för er en dag som denna? haha, själv kör jag dator, ska snart käka frukost. Sen blir det kanske att ta en promenad med hundarna i snön. Måste passa på varenda sekund jag är här för hemma är det säkert ingen snö. Asså herregud. Här är det typ 4 dm snö elr nått och hemma kanske 1 mm eller något. tråkigt :(

Senare sen så skulle vi ev. åka och hälsa på min kusin, hon ville att vi skulle gå på bio. Någon bra film man kan se?

BTW, funkar typ inte att ladda upp bilder ju, hppas de funkar snart igen. Då kmr de bilder på allt möjligt. haha.
Nej nu är de dags att käka frukost. får se om jag skriver något mer idag. /J<3

Shopping (:

Heej (:
Idag skulle vi in till stan en sväng runt lunchtid för vi skulle kolla in någon nya affär här i mora där allt är billigt. Allt kostar runt 50 kr, namn vill jag inte skriva, för då blir de ju som reklam ;) men fråga om ni vill veta. Iallafall. Hittade lite prylar. bl.a. hittade jag en sprayflaska (svart såklart, 10:-), en smörja till mitt lockiga hår (10:-), ett pack med runt 75 hårnålar (10:-) och en sminkpensel (stor, 10:-). Visst, kvaliteén kanske inte är den bästa, men de får väl gå sönder, de va ju så billigt. Köpte MASSOR mer saker, dessa saker jag skrev va väl kanske de "viktigaste" av prylarna jag köpte. Tänkte kasta in en bild i slutet utav inlägget. Även på min  dator och min snygga datorväska (Y) <3

Annars idag har jag inte gjort så mkt. Skulle varit lite aktiviteter här i byn ikväll, men det blev inställt. Så de blir väll att se på film ikväll och käka godis (från billighets-kedjan) Annars har inget hänt. Får se hur mkt jag skriver nu när vi är här. Men de ska bli bra uppdatering sen när vi kmr hem. Shit. Vi åker om 3 dagar :'( vill inte.

Ha de bra, kram.


Det verkar inte gå att ladda upp bilderna, får fixa de någon annan dag (:

Juldagen (:

Hejjsan :D
Vaknade precis. Så nu bloggar jag igen. Har igentligen inget speciellt att skriva m eftersom de inte hänt något sedan midnatt. Hehe :) vädret här i dalarna är som igår, kallt och mycket snö (Y) så idag ska jag nog vara ute litegrann. Man får ju passa på när det nu är en massa snö. Hemma är det säkert ingen snö.... ha de bra! kram <3

BTW, kan lägga upp en bild påmin dator här i bloggen, den är vit på utsidan och på tangenbordet, men svart runt skärmen (:


Shit, jag är typ gladast :D

Hejj (:
Hur har ni det? Själv är det super. Klockan slog precis midnatt nu och det betyder att julafton är över. Men vilken julafton jag haft. Först så var jag ute i snön typ hela förmiddagen, sen gick jag in och tog de lugnt ett tag, sen kalle och sen julmat. Efter julmaten kom "tomten" och delade ut klappar (min kusin är inte så gammal, de va därför tomten kom) jag fick typ massor av julklappar och sen de sista jag hade kvar va typ de största och såklart öppna man det sist. Och vad låg i det paketet?
JO, en miniPC från Acer. Shiit så smidig den är. Perfekt bloggdator. Nackdelen är minnet, men det finns att köpa ett extra till. Sen fick jag även en snygg datorväska (röd) som passa perfekt. Fick även kläder och smycken, en film och typ massor godis,  pengar och ah, lite till :D så himla bra julafton. Nu är jag så j*vla trött så jag ska nog ta och gå till sängs. Haha ^^

Hela kvällen har jag suttit med datorn. Gud så skönt med en egen för en gångs skull. trodde en dator va de sista som jag skulle få av allt på min "önskelista" x) Menmen, drömmar kan gå i uppfyllelse.

Hoppas eran jul var bra. Bloggar igen när jag har tid (förhoppningsvis på tisdag) Kram<3

Vinterpics! :)

Heejj (:
Har inget att göra så jag lägger upp några vinterbilder (jul) jag tagit för nån vecka sen och en bild på våran ena hunds öga. Hoppas ni gillar dom. Kommentera gärna^^ annars så får ni ha en bra kväll. Kram ♥

Tomte (:
Nån himla tomte som mamma köpte, den står i vårat fönster, såå intressant att veta!

Flisans öga <3
  Här är våran ena hund, flisan, hennes öga dårå :)

Istappar i någon buske på tomten
Is i våran häck/buske på tomten. Rätt mörk bild.

Snö (:
Snö, vill ha det tillbaka nuu <3

Armband från cocoo.se!

Heej! (:
Jag är dålig på in uppdatering. Sry :/
Läste nyss min senaste FRIDA-tidning (vinterspecialet) och där fick man 20 % rabatt på webb-butiken www.cocoo.se och jag hittade detta snygga armband för 95:- . Ska nog beställa detta. Riktigt snyggt! Tecknet betyder peace & Love.


Armband från cocoo.se!

Ska också passa på att säga att över jul åker jag till Dalarna igen så de blir nog ingen bloggning under veckan. Är tillbaka på tisdag igen (nästa vecka) Så ah. Får se om jag bloggar somsagt. ha de bra och god jul! (om jag nu förstås inte bloggar något mer idag) ^^

Unititled



I open my eyes
I try to see but I'm blinded by the white light
I can't remember how
I can't remember why
I'm lyin' here tonight
And I can't stand the pain
And I can't make it go away
No I can't stand the pain


How could this happen to me?
I've made my mistakes
got nowhere to run
the night goes on
as I'm fadin' away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me?

Everybody's screamin'
I try to make a sound but no one hears me
I'm slippin' off the edge
I'm hangin' by a thread
I wanna start this over again

So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't

How could this happen to me?
I've made my mistakes
got nowhere to run
the night goes on
As I'm fadin' away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me?

I've made my mistakes
got nowhere to run
the night goes on
as I'm fading away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me?

mello skickade länk till låten nyss. Snacka om sorlig? Visst den är gammal. Jag började tjuta till den ett par gånger när
jag gick i 4:an elr 5:an ^^

Kram ♥

Fredag <3

Hej bloggen! :)
hur är det mer er, denna fredag? med mig äre jättebra. Gud va snö de har kommit. Typ 1 dm elr nått. Hehe. Man blir glad av att äntligen se lite snö. Här har det snöat hela dagen utan avbrott så de är väldigt mycket snö. Sista lektionen va idrott. Och min frpga är: varför var jag över huvudtaget med? jag är ju jätteförkyld. De sluta med att näsan täpptes igen och jag kunde inte andas med den. -.- Så det blev att sticka ut i omklädningsrummet och byta om ah. Fasst jag missade bara 5 min dårå. Nu sitter jag här vid datorn och segar.

Har lust att åka till stallet igentligen, men jag får sysselsätta mig på annat sätt.
Idag på svenskan vare asroligt. Jag o nära kompisar va nere i datasalen och skrev ner våran uppsats på datorn och läraren tillät musik, och vem säger nej till det? Inte jag iallfall :D

Ikväll blir det idolfinalen, vem tror ni vinner? Nån som vill gissa? Eller ni kanske vill att nån speciell ska vinna. Skriv i kommentarer :)
Ha de bra så hörs vi ♥

-
Brukar vanligtvis inte te bilder på mig själv,
men denna vart rätt bra med effekten jag la till.
Ser ut som om jag är blond, hehe :P

Onsdag.

Heejj!<3
Fyfan va jag har blivit dålig på att blogga. Hoppas ni inte skiter i mig för det. haha ^^ Idag vare teater sista lektionen så vi fick sluta 14.45 (Y) Sen gick jag hem, åt och aah, satte mig här ett tag, och nu bloggar jag. hihi :)
Lyssnar på lite musik. Asså om jag ska va ärlig vet ja int va jag ska skriva om. Seeeegt -.-

Ha de bra så hörs vi när jag fått nått att skriva om ♥

Bra hemsida :D

Heejj<3
Ingen bloggning på länge, har inte hunnit. Ville tipsa om en hemsida, där du kan vinna biobiljetter och presentkort :)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=73505
  <-------Registrera dig (:

Ha de bäst ♥

Söndag.

Heejj :)
Hur är det? sry att jag inte blogga nått igår, va först i stan och sedan åkte jag skridskor. Hehe. Jag är ju verkligen asbra. Haha, neej. Men några piruetter blev det ( på 2 fötter) och sen typ bakåtsaxning, fasst bara lite grann. Fy sjutton när vi ska åka med skolan asså :) Kul vare. Fast de va 2 tjejjer som förstörde för mig. Dom trodde dom va coola elr nått, men jag tyckte mest dom va töntiga. Haha. Dom åkte hela tiden framför mig och skrattade asmkt. Fy för dom =@

Nu sitter jag och tittar på tv. Ser på "beyond the break", har inte sett på ett helt avsnitt ngn gång. Hehe :) Nu ska jag äta.Får se om de blir nå mer blogging idag.

Ha de bra :)

Freedaag.

Heejj!<3
ÄNTLIGEN är det fredag och ingen mer skola förrän på måndag. (Y) I helgen ska jag bara slappa, kanske åka lite skridskor eller nått. Hihi ^^ sen ikväll blire idol. Jepp! Nämen asså sry, men har inte tid att blogga igentligen. Så antingen är detta dagens sista inlägg elr nåt blire nått under idol :)<3 Ha de bra :)

God morgon. ^^

Heeejj!<3
Hur är det idag? haha, alla mina inlägg börjar så nuförtiden :) Hoppas ni inte tröttnar. Nu sitter jag här, ska straxt dra till skolan, första lektionen är Engelska, sen Hemkunkap och vi ska göra Lussekatter, sen svenska och sen idrott, sen slutar vi kl. 14.00. Hihi ^^ Dååå ska jag hem och blogga igen. Sen så ska jag in till stan och fixa till mina glasögon, ser asdåligt i dom, sen ska jag gå och köpa en julklänning/tunika att ha på julafton, vi ska ju till dalarna (Y) <3 Så aah, nu måste jag nog dra till skolan! här hade ni ett litet levnadstecken från mig :)<3 Ha 

Haha, skriver ett till inlägg iallafall.

Heejj Igen!<3
Nu sitter jag här, jag har precis gjort klart nya layouten och mina läxor och kände för att skriva här. I stallet gick de inte så bra. Det började med att hon va rätt så sur i gången och i all hantering liksom. Sen skulle jag rida och hon va hur spänd som helt och jättestel i benen. Så jag gjorde lite uppvärminingsövningar. Sen ser jag hur en lastbilschaffis svänger upp och vänder lastbilshytten mot paddocken och ah, sen så börjar den BLINKA med lysena i 5 min så Finesse blev asrädd flera gånger och liksom jag höll ju på att flyga av där. Jobigt, det avslutades med att jag fick ge mig efter 30 min :( fy för den människan. Arg Arg Arg är jaag :/

Men nu ska jag se på TV och bara ta de lungt. BTW  så har snön kommit tillbaka hit till LKPG (Y). Så nu blir det även ut att göra snöänglar (skojja!) ^^  Ha det bra ikväll så höres vi imorrn ♥
______________________________________________________________________________________________
Är med i Kenzas julklappskalender idag :) Hoppas man vinner, hihi ^^<3

-

Home sweet home x)

Hejjj!
Hur är det? Själv äre bra, ska snart till stallet, men skriver ett litet inlägg först, asså äligt, nu börjar det bli askul att blogga, inte för jag vet hur många som läser den, men ändå. Ni som läst detta inlägg kan väl typ bara skriva "tjooo" elr nått i kommentarer så jag vet :D

Nenej, time for stable eller hur man säger. ha de ♥

Ps. blir ingen mer blogging idag, har en masa läxor Ds.

Torsdag morgon :)

hejhej!
Hur är det idag? me mig äre väl okej, trots att magkatarren fortfarande sitter i. Jägarns mage :P men det ska nog gå över sen. Idag har vi franskaprov. Inte kul. Asså äligt, vissa saker på provet har vi ens inte gjort. A, iallafall inte jag. Men det får väll gå ändå. Sen är det "kort" dag också. Slutar 15.10 och sen får man gå heem. (Y). Sen ska jag till stallet, fy attans vad jag har längtat efter hästryggen. Har inte ridit på 1 vecka. KATASTROF! Men idag ska jag nog rida, om jag inte mår så dåligt, vil säga. Nu sitter jag här och laddar inför skolan. haha. Jag fullständigt hatar att ha skola. Helger och lov är bättre, men efter denna dag är det fredag kvar som är den bääästa dagen :)

Nämen nu ska jag gå igenom allt innan jag går så de verkligen sitter på hjärnan. Hihi ^^
Ha det så bra, bloggar nog efter skolan om jag hinner ♥  Bjuder på nåra bilder :)

-
Ja, jag älskar att fotografera <3

-
Vill tillbaka :)<3 (cypern)

Onsdag = Plugga! :(

Heej!
Hm, okej. Nu borde jag inte skriva för jag måste plugga in en massa till franskaprovet nu. Som det ser ut nu kanske jag kan 5 saker av typ 10 så de är nog dags att plugga in dessa kapitel. Men jag bara måste berätta lite om dagen :)

Började 8.45 och ah, jag hade fortfarande magkatarr så de va jobbigt att gå till skolan, men det gick över sen. Märker att så fort jag ser att man börjar om en kvart så blir jag helt stressad och nästan springer till skolan, trots att det bara tar 7-10 min att gå. Sen så har jag och Mello flummat hela dagen, aah, lite mycket kanske. Sen hade vi hemkunskap och då bakade vi kladdkakemuffins, sen fick vi sluta tio i 3 :D
Intressant dag, i know...

Nu ska jag plugga, plugga och plugga. Blir inge mer blogg tror jag, kanske tar en paus sen, och då kanske ett litet inlägg kmr :) ha de bra sålänge ♥

Jag och min medryttarhäst :)<3
 Du är bäst, Finesse <3

Jultips nr 1: Fin presentask!

Hej bloggläsare!
jag är sjuk idag så jag satte mig och julpysslade en stund. Då kom jag på att jag skulle göra en snygg presentask att ha t.ex. småprylar som man ska ge bort i julklapp. Nu till jul ska jag nog ge lite tips, hehe ^^
Här är den när den är färdig (klicka för större):
-

Det du behöver är:
Julpapper, rätt mycket.
Tejp eller lim
Sax
Oboyburk i papp

1. Börja med att snabbt skölja ur pappburken med vatten och torka ur den med hushållspapper fort som attan!
2. Ta av locket (såklart) och mät ut papper som om du skulle slå in den. Klipp ut pappret.
3. Rulla pappret runt lådan/burken och tejpa. Klipp nu i varje hörn utav pappret som är över hålet i burken och vik in, tejpa.
4. Vik in botten och tejpa. Sätt på locket, sen är det klart.
5. Om du vill, kan du som jag, "pimpa" den lite genom attt locka ett snöre och sätta dit, eller varför inte sätta på guldstjärnor och annat?! :)

I asken/lådan/burken kan du nu lägga i julklapparna och ställa under granen. Jättefint :)

J ♥

Sjukling.

Hej bloggen!
Nu sitter jag här i soffan och har magkatarr. tråkigt. Jag började gå mot skolan, men när jag kommit halvvägs fick jag världens hugg i magen och mådde värsta illa. Så jag ringde och jag hemmåt igen. Herregud, det suger att ha magkatarr. Nån som håller med? :P

Idag ska jag bara ta de lugnt så att detta går över, vi har ett prov imorrn och ett på torsdag, som jag inte vill missa, det är asjobbigt att göra i efterhand. Så sen när jag mår bättre ska jag...plugga....hm, tråkigt.
Nu tittar jag även på Vakna! intresseklubben antecknar.

Ha det bra! får se om jag skriver nått mer idag!

Hemma igen.

Hejsan!
Hur är det idag? Med mig äre väl okej. Fast vi har 2 prov + 1 läxa så igentligen borde inte jag sitta här, men jag vill. Hehe.
Idag när vi slutade skolan var det så gott som NATT ute. Herregud va mörkt asså. Borde kanske fixa nått så jag syns bättre nu när jag har svart jacka o.s.v. tur att jag var hemma på lunchen och tände upp all utebelysning som vi satt upp så jag såg något när jag kom hem.

Idag i skolan har det varit okej, fast man får nästa skuldkänslor över alla prov som är. Jobbigt, men skönt när det är över, då kan man bara ta de lugnt. Hehe. Förhoppningsvis äre dom sista proven innan jullovet (hoppas jag). Det är Franskaprov och matteprov. Asså shiiet, varför sitter jag här överhuvudtaget?!! Vi har till och med fysik till imorrn. Bläää...

Nämen nu får jag allt ta och börja med läxan, hehhhe :)

Förresten deltog jag i Kenzas julklappskalender om att vinna ett presentkort på H&M, värde 1000 :-. Hoppas man vinner dåå :) Kika in på hennes sida http://kenzas.se om ni vill delta :)

Kram från J <3

Dagens.

Hejsan! :)
Är hemma på håltimma så jag passar på att lägga ut Dagens Outfit. Varsågoda! :)
-
♥Jeans från Cubus
♥tröja från Lindex

Ha det bra! ♥

RSS 2.0